Gündem Komşular 4,5 saat beklemiş

Komşular 4,5 saat beklemiş

Paylaş
Komşular 4,5 saat beklemiş

Komşular 4,5 saat beklemiş

Rize’de bir kadının, polis eşini ve çocuklarını vurduktan sonra intihar ettiği tahmin edilen evden, ekiplerin içeriye girmesinden yaklaşık 4,5 saat önce silah sesleri duyulduğu, ancak komşularının kimseye haber vermediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Olayın yaşandığı İslampaşa Mahallesi Barbaros Sokak’taki apartmanın görevlisi İshak Kayış, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün akşam saat 19.00 civarlarında, eşinin apartmandaki dairelerden çöpleri toplarken, polis memuru Osman Çağatay Olgun’un kapı zilini çaldığını, ancak kimsenin açmadığını söyledi.

Bunun üzerine eşinin Olgun ailesini diğer komşularına sorduğunu belirten Kayış, "Daha sonra da bana haber verdi. Ben de yöneticiye haber verdim. 19.30 sıralarında yönetici ile kapıyı tekrar çaldık. Yine cevap verilmeyince yan komşusu, polisin eşi Gülseren Olgun’u cep telefonundan aradı. İçeriden yine telefon sesinden başka bir ses gelmedi" diye konuştu.

Daha sonra yöneticinin, bir polis memuruna, Osman Çağatay Olgun’u telefondan arattığını, telefona cevap verilmemesi üzerine, saat 20.30 sıralarında polis merkezine haber verdiklerini ifade eden Kayış, polis ekiplerinin kapıyı kırarak içeri girdiğini anlattı.

Haberin Devamı

Kayış, sonradan öğrendiğine göre, komşuların, Olgun ailesinin evinden saat 16.00 sıralarında silah sesi duyduklarını, ancak kimseye haber vermediklerini öne sürdü.

İshak Kayış, Olgun ailesinin evinden son zamanlarda sık sık kavga ve gürültü seslerinin geldiğini de iddia etti.
Bu arada, Asayiş Şube Müdürlüğünde görev yapan Osman Çağatay Olgun’un, gece nöbetçisi olarak çalıştıktan sonra, olay günü sabah saatlerinde evine gittiği öğrenildi.

OTOPSİLER TAMAMLANDI

Öte yandan, olay yerinde ölen polis memuru Osman Çağatay Olgun, eşi Gülseren Olgun ve 4 yaşındaki çocukları Altuğ Berk Olgun’un, Trabzon Adli Tıp Kurumundaki otopsileri tamamlandı.

Bahçecik Mahallesi’ndeki Belde Camisi morguna kaldırılan cenazelerin, akşam saatlerinde kente gelmesi beklenen yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.

İhbar üzerine dün akşama saatlerinde İslampaşa Mahallesi Barbaros Sokak’taki bir binanın ikinci katında oturan polis memuru Osman Çağatay Olgun’un (38) evine giden polis, Olgun, eşi Gülseren (28) ve çocukları Altuğ Berk Olgun’un (4) cesetleriyle karşılaşmıştı. Yaralı olarak bulunan ailenin diğer çocuğu Mustafa Gökberk (7), hastaneye kaldırılmıştı.

Haberin Devamı

Rize Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, olay yerindeki bulgulara göre, Gülseren Olgun’un, polis memuru eşini ve çocuklarını vurduktan sonra intihar ettiğinin tahmin edildiğini açıklamıştı.