Gündem Komşunun 11 yaşındaki kızını sevgilisine satacaktı

Komşunun 11 yaşındaki kızını sevgilisine satacaktı

Paylaş
Komşunun 11 yaşındaki kızını sevgilisine satacaktı

Komşunun 11 yaşındaki kızını sevgilisine satacaktı

Adana’da yardım bahanesiyle kandırdığı komşusunun 11 yaşındaki kızı G.C.’nin meyve suyuna ilaç katıp birlikte olması için sevgilisine götürdüğü iddiasıyla tutuklanan 31 yaşındaki Gülbani D. ile sevgilisi 45 yaşındaki Hakkı A. hakkında 29’ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Haberin Devamı

Geçen ay meydana gelen olayda, iddiaya göre Gülbani D., sevgilisi Hakkı A.’nın isteği üzerine sevgilisinin cinsel ilişkiye girmesi için komşusunun ilköğretimde okuyan kızı G.C.’yi hedef seçti. Kızın annesine “Öksüz çocuklara yardım dağıtılacakmış, kızına da yardım alalım” diyerek kandıran Gülbani D., küçük kızı yanına aldıktan sonra cep telefonuyla sevgilisi Hakkı A.’yı arayarak, “Kızı ayarladım. Okuldan getiriyorum. Eczaneye gidip en kuvvetli ilacı alacağım. Merkez Park’a geliyoruz. Kıza da meyve suyuna ilacı koyup içireceğim. Ancak 50 lira isterim” dedi.

Ancak Hakkı A.’nın telefonu, bir cinayetle ilgili soruşturmada dinlenen kişilerle konuştuğundan dinlemeye alınmıştı ve bu telefon konuşması da teknik takibe takıldı. Teknik Takip Büro Amirliği polisleri, bu görüşmenin hemen ardından Ahlak Büro Amirliği’ne ihbar yaptı ve kızın götürüldüğü yeri bildirdi. Polisler, Merkez Park’ta beklerken bir süre sonra Gülbani D. tuzağa düşürdüğü G.C.’yi kendilerini bekleyen Hakkı A.’nın yanına götürdü. Parkın içindeki bir restoranda yemek yendikten sonra Gülbani D., kuruyemişçiden aldıkları meyve suyunun içine uyuşturucu özelliği bulunan ilacı koyduktan sonra G.C.’ye içirdi.

Haberin Devamı

Ahlak Bürosu polislerince, takip edilen Hakkı A. ile sevgilisi Gülbani D. küçük kızı evlerine götürdükleri sırada yakalandı. Hakkı A. ve sevgilisi Gülbani D. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. Adana 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede, Hakkı A. ve sevgilisi Gülbani D. hakkında ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı, cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 29’ar yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

Haklarındaki suçlamayı kabul eden sanıklardan Gülbani D., Hakkı A.’nın kendisinden sürekli küçük kız getirmesini istediğini belirterek, “G.C.’yi onun için getirmiştim. Hakkı ile sevişmesini sağlayacaktım” dedi. Hakkı A. ise, “Ben, Gülbani’den bana küçük yaşta kız getirmesini istemedim. Ancak o bana 50 lira karşılığında G.C.’yi getirmiş. G.C.’yi görünce birlikte olmak istemedim” dedi.

Haberin Devamı

DHA