Konak Konak Belediyesi Gıda Çarşısı'ndaki yolları düzenledi

Konak Belediyesi Gıda Çarşısı'ndaki yolları düzenledi

Paylaş
Konak Belediyesi Gıda Çarşısı'ndaki yolları düzenledi

Konak Belediyesi Gıda Çarşısı'ndaki yolları düzenledi

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, geçtiğimiz hafta esnaftan gelen "yol yenileme" talebi üzerine Gıda Çarşısı'na çalışma başlattı. Çarşıdaki esnafın işinin aksatmaması için hafta sonunda 500 ton asfalt serildi.

Geçtiğimiz hafta İzmir Gıda Çarşısı Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri ile Gıda Çarşısı'nda bir araya gelen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sorunları ve isteklerini dinledi. Batur, esnafının öncelikli istekleri arasında gelen asfalt ve düzenleme için talimat vererek çalışmaların başlatılmasını istedi.

Pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçen esnafın işlerinin aksamaması için çalışmalar hafta sonu gerçekleştirildi ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 500 ton asfalt sererek sokaklarda yenileme ve düzenleme çalışması yapıldı.

"ESNAF EVDE, EKİPLER İŞ BAŞINDA"

Başkan Batur, “Her zaman esnafımızın yanında yer aldığımız dile getiriyoruz. Pandemi süreciyle birlikte esnafımıza destek olmak için bir an bile tereddüt etmedik ve ilk günden itibaren yanlarındaydık, hala da yanlarındayız. Pandemi ile birlikte esnafın önemini, esnafın çarkları dönerse ekonominin de çarklarının döneceğini herkes anlamış oldu. Gıda Çarşısı'ndaki esnaf kardeşlerimizle bir araya geldiğimizde bizden bazı talepleri oldu. Teknik çalışmaları aynı gün yapabilecek olsak da esnafımızın işleri aksamasın, dükkana gelen müşteri engellenmesin diye çalışmalarımızı hafta sonları yapmaya özen gösteriyoruz. Hafta sonları çarşı esnafımız evlerindeyken bizim ekiplerimiz çarşıda onlar için çalışıyor olacak" diye konuştu.

İZMİR (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı