Merkez Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, öğrencilere bisiklet hediye etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, öğrencilere bisiklet hediye etti

Paylaş
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, öğrencilere bisiklet hediye etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, öğrencilere bisiklet hediye etti

Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA)- KONYA Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sultan Alaaddin Bilgehanesi’nde yaz etkinliklerine katılan öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Altay, bu dönem Bilgehanelerde hafızlık hazırlık eğitimi alarak Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu’nda okumaya hak kazanan öğrencileri tebrik ederek bisiklet hediye etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Sultan Alaaddin Bilgehanesi öğrencileri Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldi. İlk olarak Bilgehanelerde hafızlık hazırlık eğitimini tamamlayıp hafızlık için ilk adımı atan 66 öğrenciyi tebrik ederek bisiklet hediye eden Başkan Altay, “Hepimizin hayali evlatlarımızın hafız olmasıdır. Son dönemde Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla çocukların hem eğitimlerine devam edecekleri hem de hafızlıklarını tamamlayacakları bir sistem oluşturuldu. Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış olduğumuz hafızlık hazırlık döneminde 32 kız, 34 erkek çocuğumuzun tamamı bu sınavları kazanmış oldular. Hepsini gönülden tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun. Velilerimiz de zor bir yolculuğa başlıyor. Onları da tebrik ediyorum. Ama inşallah sonu hem çocuklarımız için hem sizler için çok güzel olacak. Rabbim yollarını açık etsin. Gelecekleri güzel olsun.” dedi.

Başkan Altay, bu hafta yaz dönemi eğitimlerine başlayan Bilgehanelerde tatilini verimli geçirmek için kurslara katılan öğrencilerin sınıflarını da ziyaret ederek derslere eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı