Türkiye (Son Dakika) Konya'da bir maganda düğünde pompalı tüfekle arkadaşını öldürdü!

Konya'da bir maganda düğünde pompalı tüfekle arkadaşını öldürdü!

Paylaş
Konya'da bir maganda düğünde pompalı tüfekle arkadaşını öldürdü!

Konya'nın Yunak İlçesi’nde 49 yaşındaki Yılmaz Tunç, kardeşi Furkan Tunç’un düğününde yanında oturduğu arkadaşı 29 yaşındaki Ahmet Ulusoy’un pompalı tüfekle havaya ateş etmesi sonucu başından vurularak yaşamını yitirdi.

Olay, dün Esentepe Mahallesi’nde Elif ve Furkan Tunç çiftinin, evlerinin önünde yaptığı düğünde meydana geldi. Damat Furkan Tunç’un inşaat ustası ağabeyi Yılmaz Tunç, düğünde arkadaşı Ahmet Ulusoy’un yanında oturduğu sırada, iddiaya göre Ahmet Ulusoy, elindeki pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Ahmet Ulusoy’un tüfeğinden çıkan saçmalar Yılmaz Tunç’un sağ kulağının üstüne isabet etti.

DÜĞÜN İPTAL EDİLDİ


Kanlar içinde kalan Yılmaz Tunç, ambulansla Yunak Devlet Hastanesi’ne ardından da Akşehir’deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı Yılmaz Tunç, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Olayın ardından Ahmet Ulusoy gözaltına alınırken, düğün iptal edildi.

ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN ARKADAŞIYLA GÖRÜNTÜLERİ KAMERADA


Kardeşinin düğününde maganda kurbanı olan Yılmaz Tunç’un, düğünün ilk günü olan cuma günü ölümüne neden olan arkadaşı Ahmet Ulusoy ile eğlendiği anlar ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerde Yılmaz Tunç, halata bağlanıp kepçeyle havaya kaldırılırken, halay çeken Ahmet Ulusoy da Yılmaz Tunç’un ayaklarından tutmaya çalışıyor.

İşte o görüntüler:




Haberin Devamı