Türkiye (Son Dakika) Konya'da yaşayan Aleyna annesinin katillerini 14 yıl sonra buldu!

Konya'da yaşayan Aleyna annesinin katillerini 14 yıl sonra buldu!

Paylaş
Konya'da yaşayan Aleyna annesinin katillerini 14 yıl sonra buldu!

17 yaşındaki Aleyna, kendisini bebekken terk eden annesi Ümmü Şimşek’le yüzleşmek için izini sürünce korkunç bir cinayeti aydınlığa kavuşturdu. Ümmü Şimşek’i; annesi, ağabeyi, ablası ve iki yeğeni öldürüp boş araziye atmış

3 YAŞINDAN BERİ...


Konya’da yaşayan Aleyna Gökçe, 3 yaşından itibaren babaannesi ve dedesinin yanında büyüdü. “Annem nerede?” diye sorduğunda aldığı yanıt aynıydı: “Annen seni terk etti.” Annesi Ümmü Şimşek’e kinlenen ve onu bulup yüzleşmek isteyen Aleyna 5 ay önce araştırma yapmaya başladı. Elinde sadece eski bir fotoğraf vardı. Sonunda annesinin akrabalarına da ulaştı.

HEMEN POLİSE GİTTİ


Akrabalardan biri “Annen 14 yıl önce öldürüldü” deyince Aleyna annesinin fotoğrafıyla polise gitti. Özel ekip oluşturan polis 2003’te çıkan tüm gazeteleri taradı. 22 Haziran 2003 tarihli bir gazetede “Esrarengiz cinayet” başlıklı haberde arazide bulunan ve kiin ailesi gözaltına alındı.

'ANNEM BENİ TERK ETMİŞ!'


Ve korkunç gerçek ortaya çıktı: “Aleyna’nın babası o dönem hapisteymiş. Ailesi Ümmü Şimşek’in bir başkasıyla ilişkisi olduğundan şüphelenmiş. Annesi, ağabeyi, ablası, 2 yeğeni Ümmü Şimşek’i kemerle boğmuş.” Aleyna Gökçe şunları söyledi: “Anneme çok üzüldüm. Ama beni terk etmediğini artık biliyorum. O yüzden mutluyum. Annemi bulamadım ama katillerini adalete teslim ettim.”


Konya'da gazete arşivi kupüründen, 14 yıl önceki cinayet aydınlatıldı

Haberin Devamı