Antalya Konyaaltı'nda asfalt çalışmaları

Konyaaltı'nda asfalt çalışmaları

Paylaş
Konyaaltı'nda asfalt çalışmaları

Konyaaltı'nda asfalt çalışmaları

ANTALYA, (DHA) - ÖZELLİKLE hafta sonları şehir merkezinden Çakırlar-Sosyete Pazarı istikametinde oluşan trafik sorunu, Konyaaltı Belediyesi'nin açtığı alternatif yol ile çözüme kavuşturuluyor. Yenilenen sıcak asfaltıyla Gürsu Mahallesi 306 Sokak, tek yön olarak hizmete açılıyor.

Konyaaltı Belediyesi, kentin büyük bölümünde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Hurma Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, şimdi de kırsal bölgelerde çalışma yürütüyor. Hurma ile Çakırlar Mahallesi yönünde Boğaçayı sınırı boyunca uzanan yolu Sosyete Pazarına bağlayan Konyaaltı Belediyesi, bu yolda asfaltlama çalışması başlattı.

BÜYÜK ÖLÇÜDE KISALIYOR

Özellikle hafta sonları şehir merkezinden Çakırlar-Sosyete Pazarı yönünde yoğun trafik oluştuğuna dikkat çeken Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu trafiği biraz olsun azaltacak olan Çakırlar Çevreyolunda ilk olarak genişletme sonrasında ise asfaltlama çalışması yaptıklarını söyledi. Boğaçayı sınırı boyunca devam eden yolu Çakırlar-Sosyete Pazarına bağladıklarını dile getiren Semih Esen, Hurma Mahallesi'nden Sosyete Pazarına gitmek isteyen sürücülerin artık çok daha kısa süre ve güven içinde yol alabileceklerini söyledi.

306 SOKAK TEK YÖN OLUYOR

Asfalt çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Esen, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Gürsu Mahallesi 306 Sokakta da asfalt çalışması yaptığını bildirdi. Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) aldığı karar gereği Gürsu Mahallesi 306 Sokağın tek yön olarak hizmete açılacağını dile getiren Semih Esen, böylece özellikle akşam saatlerinde oluşan araç trafiğinin çözülmüş olacağını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı