Antalya Konyaaltı'nda yeni park çalışması

Konyaaltı'nda yeni park çalışması

Paylaş
Konyaaltı'nda yeni park çalışması

Konyaaltı'nda yeni park çalışması

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi, Hurma Mahallesi'nde bin 710 metrekare alanda park yapımı için çalışma başlattı.

Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Hurma Mahallesi'nde yeni bir park yapımına başladı. Hurma Mahallesi 257-258 Sokak kesişiminde bulunan bin 710 metrekare alan üzerinde yapımına başlanan parkın içerisine ilk etapta pergolalar ve piknik masaları yerleştirilerek oturma ve dinlenme alanları oluşturuldu.

ENGELLİ DOSTU PARK OLACAK

Engelli ve bebeği olan vatandaşların da rahat bir şekilde gezip dinlenebileceği şekilde düzenlediklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Tekerlekli sandalyeliler ve bebek arabaları için rampalar yaptık. Görme engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla dolaşabilmesi için de görme engelli karoları döşedik. Çocuk oyun alanı olarak belirlenen alana; çocuk oyun grubu, salıncak ve tahterevalli monte edilecek, alanın zeminine çocukların güvenliği için yumuşak ve doğal bir malzeme olan kum serilip etrafı panel çit ile çevrelenecek" dedi.

YENİ SPOR ALANI KAZANDIRIYORUZ

Parka estetik açıdan uygun bitkiler diktiklerini ve çim tohumu atılarak peyzaj düzenlemesini tamamladıklarını bildiren Semih Esen, doğal zemin üzerine açık hava spor aletleri monte ederek bölge halkına spor yapabilecekleri yeni bir alan kazandıracaklarını söyledi. Başkan Semih Esen, parkın kısa süre içinde tamamlanıp hizmete açılacağını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı