Antalya Konyaaltı'nda yeni yıl heyecanı başladı

Konyaaltı'nda yeni yıl heyecanı başladı

Paylaş
Konyaaltı'nda yeni yıl heyecanı başladı

Konyaaltı'nda yeni yıl heyecanı başladı

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi ve Expofest işbirliğiyle bu yıl ilki düzenlenen Konyaaltı Yılbaşı Festivali, Liman Kapalı Semt Pazarı içerisinde bir birinden renkli etkinliklerle başladı.
Konyaaltı Belediyesi ve Expofest işbirliğiyle bu yıl ilki düzenlenen Konyaaltı Yılbaşı Festivali, Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan'ın katıldığı açılış töreniyle başladı. Yeni yıl heyecanı düzenlenen renkli etkinliklerle sokağa taştı. Tuğba Erke Bostan yaptığı açılış konuşmasında her yeni yılın yeni umutlar ile karşılandığını belirterek, Konyaaltı Belediyesi olarak bu yeni yılı ilçe halkıyla birlikte umut dolu karşılamak istediklerini söyledi. Bostan, 2020 yılının sevgi ve barış ile öne çıkması dilediğinde bulunduğunu belirterek, ülkemiz ve tüm dünyanın şimdiden yeni yılını kutladığını kaydetti.
Liman Kapalı Semt Pazarı içerisinde Noel Baba kıyafetli grubun mini konseriyle başlayan festivalde Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası da sahneye çıktı.
Festivalde çocuklar içinde büyük sürprizler yer alıyor. Zıp-zıp, şişme oyun parkı, hareketli oyuncaklar ve trambolin gibi etkinliklerle çocuklar, gün boyu keyifli zaman geçiriyor. Bunun yanı sıra yüz boyama, eğlenceli oyunlar ve sevimli maskot gösterilerinin yer aldığı festivalde çocuklar, Noel Baba'nın dağıttığı hediyelerle de son derece mutlu anlar yaşıyor. Festival, 30 Aralık Pazartesi gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

FOTOĞRAFLLI

Haberin Devamı