Türkiye (Son Dakika) Konya'da izole odaya alınan 3 kişi hastaneden kaçtı

Konya'da izole odaya alınan 3 kişi hastaneden kaçtı

Paylaş
Konya'da izole odaya alınan 3 kişi  hastaneden kaçtı

Konya'da koronavirüs şüphesi nedeniyle izole odaya alınan 3 kişi hastaneden kaçtı. Polis ekiplerinin çalışması ile 3 kişi bulunarak tekrar hastaneye getirildi. 3 kişinin koronavirüs testi sonuçlandı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde koronavirüs şüphesi ile izolasyonlu odaya alındıktan sonra hastaneyi terk eden 3 kişi, polis ekiplerinin çalışmasıyla bulunarak tekrar hastaneye getirildi. Irak’tan geldiği belirtilen aynı aileden E.B., N.B. ve Ş.B. rahatsızlanmaları üzerine dün Seydişehir Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

Haberin Devamı

Yapılan muayenenin ardından üç kişi koronavirüs şüphesi ile izolasyon odasına alınarak Konya’ya sevk edilmek üzere çalışma başlatıldı. Konya’ya sevk edilmeyi bekleyen E.B., N.B., Ş.B. bilinmeyen bir nedenle izolasyon odasından çıkarak hastaneyi terk etti. Sevk olacak üç kişinin odada olmadığını fark eden çalışanların ihbarı üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler tarafından yaklaşık yarım saat sonra bulunan 3 kişi ambulans ile tekrar Seydişehir Devlet Hastanesine getirildi.

3 kişiye yapılan koronavirüs testi sonucu negatif çıktı.

İHA