Spor Konyaspor'a 'Uygun' teknik direktör

Konyaspor'a 'Uygun' teknik direktör

Paylaş
Konyaspor'a 'Uygun' teknik direktör

Teknik direktör Hüsnü Özkara'yla ile yollarını ayıran Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Bülent Uygun'la görüşüyor

Yönetimle karşılıklı anlaşmaya vararak, görevinden ayrılan Özkara’nın ardından Konyaspor, teknik direktör arayışlarına vakit kaybetmeden başladı.

Kulüp başkanı Bahattin Karapınar, 2. başkan Ömer Atiker ve başkan yardımcısı Ekrem Coşkun’un İstanbul’a giderek, Sivasspor’un eski teknik direktörü Bülent Uygun ile görüştüğü öğrenildi.

Bülent Uygun ile görüşmelerin devam ettiği ve önemli mesafe alındığı bildirildi. Karapınar, Süper Lig hedefine ulaşma adına Konyaspor’u başarıya taşıyacak bir teknik adamla en kısa sürede anlaşmaya varacaklarını ve takımın Kartalspor maçına yeni teknik direktörüyle çıkacağını söyledi.

Konya’nın futbol potansiyeli olan bir kent olduğunu ve bunu bilen teknik direktörlerin Konyaspor’u seve seve çalıştırmak isteyeceğini belirten Karapınar, "Bu konuda seçici davranacağız" dedi.

Bülent Uygun, bu sezon ligde ve Avrupa kupalarında alınan başarısız sonuçların ardından ligin 8. haftasında Sivasspor’un 2-0 galip ayrıldığı Antalyaspor maçı sonrası görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı