Gündem Köpeğe sokak kedisini parçalatan cani yakalandı

Köpeğe sokak kedisini parçalatan cani yakalandı

Paylaş
Köpeğe sokak kedisini parçalatan cani yakalandı

Adana'da kimliği belirsiz kişi, pitbull cinsi köpeğine, sokak kedisini parçalattı. Bu anların yer aldığı, sosyal medyadaki videoyu izleyenler, İl Emniyet Müdürlüğü’ne şikayette bulundu

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi, pitbull cinsi köpeğini üzerine saldırtarak, sokak kedisini parçalattı. Bu anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedilip, sosyal medyadan paylaşıldı.

Haberin Devamı

HAYVANSEVERLER ŞİKAYETTE BULUNDU

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları ve hayvanseverler, köpeğin sahibine tepki gösterip, İl Emniyet Müdürlüğü’ne şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Adana’da sokak kedisini parçalayan pitbull cinsi köpeğin sahibi D.M.S. (19) ile bu sırada yanında bulunan arkadaşı B.F. (20) polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Adana Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirilen D.M.S., köpeğini kasten sokak kedisine saldırtmadığını savunarak, "Ben de bir hayvanseverim fakat köpeği yeni aldığım için kediye saldıran köpeğime müdahalede bulunamadım. Ben de korktum" dedi. D.M.S., ile B.F., Denizli Polis Merkezi’ne götürüldü.

Haberin Devamı

DHA