Gündem Köprülerde trafik felç!

Köprülerde trafik felç!

Paylaş
Köprülerde trafik felç!

Köprülerde trafik felç!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada Boğaz köprülerinde trafiğin durma noktasına geldiği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

Haberin Devamı

"İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı şiddetini arttırdı. Özellikle Boğaz hattı ve Kuzey Bölgelerde etkili olan yağış nedeniyle Boğaziçi Köprüsünde trafik aksadı. Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda olan Boğaz Köprüleri'nde kar nedeniyle trafik aksayınca Büyükşehir ekiplerinin köprüde çalışma yapma teklifi Karayolları tarafından kabul edilmedi. Ancak trafik durma noktasında gelince Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri köprüde çalışmalara başladı. Kar kaplanı ve 10 araç bölgeye sevk edildi. Emniyet şeritlerinin işgal edilmesi nedeniyle araçlar köprüye ulaşmakta zorluk çekti. Köprülerde meydana gelen tıkanıklık şehir içi trafiğini etkileme noktasına geldi"

KÖPRÜDE TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Haberin Devamı

Saat 15.00 sıralarında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri bölgeye giderek yol açma çalışmalarını başlattı. Belediye ekiplerinin çalışmaları sonucu köprü trafiği rahatlayarak, akış yeniden sağlandı.

Bu arada, kentin ana arterlerinde trafik akışı sorunsuz bir şekilde devam ederken, TEM Otoyolu ve bazı bağlantı yollarında yaşanan trafik aksamaları da ekiplerin müdahalesiyle giderildi.

Metrobüs yolunda kar birikmesi nedeniyle seferler aksamalı sürdü.

DHA