Gündem Eski MasterChef yarışmacısı Murat Özdemir, paylaştığı görüntü sonrası gözaltına alındı

Eski MasterChef yarışmacısı Murat Özdemir, paylaştığı görüntü sonrası gözaltına alındı

Paylaş
Eski MasterChef yarışmacısı Murat Özdemir, paylaştığı görüntü sonrası gözaltına alındı

MasterChef yarışmasından diskalifiye olan Murat Özdemir Instagram hesabından paylaştığı video ile büyük tepki topladı. Tepkilerin ardından Özdemir gözaltına alındı

Murat Özdemir'in eline aldığı bir papağana yaptığı işkence görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Daha önce de MasterChef'ten diskalifiye edildikten sonra kendine zarar veren Murat Özdemir, bu görüntüleri de sosyal medyadan paylaşmıştı.

Haberin Devamı

ŞİKAYET YAĞDI

Papağanın boğazını sıkarak feci şekilde işkence yapan Özdemir için sosyal medya kullanıcıları Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Twitter adresine çok sayıda şikayette bulundu.

GÖZALTINA ALINDI

Murat Özdemir'in, sosyal medya hesabından paylaştığı bir papağana işkence görüntüleri tepki çekti. Sosyal medyada infial yaratan görüntüler üzerine çok sayıda kullanıcı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hesabını etiketleyerek şikayette bulundu.

Hayvan severler Murat Özdemir'e tepki için Beşiktaş'taki evine gitti. Bu sırada harekete geçen polis, Murat Özdemir'i evinde gözaltına alındı. Papağana da el konularak muhafaza altına alındı. Özdemir'in Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri sürerken sağlık kontrolü için hastaneye çıkarıldı. Sağlık kontrolünün ardından Özdemir yeniden emniyete getirildi.

Haberin Devamı

YARIŞMADAN DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİ

Mustafa Özdemir, MasterChef yarışmasından diskalifiye edilmişti.

Sosyal medya hesabında paylaştığı çeşitli videolar yüzünden gözaltına alınan Mustafa Özdemir bu anları da Instagram hesabından paylaşmıştı.

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN AÇIKLAMA

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medyada yayınlanan papağana işkence videosu hakkında, “İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medyada yayınlanan papağana işkence videosuna ilişkin bir açıklama paylaştı. Toplumda infial uyandıran ve vicdanları derinden sarsan videoyu üzüntüyle izlediğini aktaran Pakdemirli, “İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık” dedi.