Korkuteli Korkuteli Belediyesi'nden Çomaklı ve Yelten'e yeni tesisler

Korkuteli Belediyesi'nden Çomaklı ve Yelten'e yeni tesisler

Paylaş
Korkuteli Belediyesi'nden Çomaklı ve Yelten'e yeni tesisler

Korkuteli Belediyesi'nden Çomaklı ve Yelten'e yeni tesisler

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Belediyesi Toplam Çözüm Ekibi'nin çalışmaları kapsamında Çomaklı ve Yelten mahallelerine kazandırılan kapalı pazar yerleri ve halı saha dualarla açıldı.

Korkuteli Belediyesi Toplam Çözüm Ekibi, 2021 yılı itibarıyla kapanan beldelerde çalışmalarını sürdürüyor. Küçükköy, Bozova, Yeşilyayla, Büyükköy, Yelten mahallelerinde çalışmalarını tamamlayan ekip, Çomaklı Büyükköy'de de 15 günlük çalışmalarını tamamladı. Toplam Çözüm Ekibi tarafından Çomaklı ve Yelten mahallelerinde tamamlanan kapalı pazar yerleri Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ve yönetiminin katılımıyla kurbanlar kesilerek açıldı.

Oy hesabı yapmadan adaletli bir şekilde hizmet ettiklerini vurgulayan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, "2 yıldır tüm belediye personelimizin gayretleri ve sizlerin duası ile sabah 6, gece 1 çalışmaya devam ediyoruz. Bu can bu bedende olduğu sürece de eksiğiyle, gediğiyle elimizden gelen her şeyi de yapmaya devam edeceğiz. Şu an belediyecilik anlamında eksi 35 yıl geriden geliyoruz. Bize verilen görevi eksi 35 yıldan eksi 30 ve 25 yıla ve eksi 15 yıla indirmek için çalışacağız dedik ve hizmet için halkımı bize hizmeti verdi. Bu can bedende olduğu sürede de eksiği ile gediği ile çalışmaya devam edeceğiz. Şu anda 6 beldemizin ikinci turlarını tamamladık. Çomaklı'da 12 günde 3,5 kilometre stabilize yol, 7 kilometre yol, 1404 metre kapalı pazaryeri, 1750 metrekare parke taşı, camilerin bakımı, 1000 metrekare yeşil alan, 4 bin metre boya ve imalat, 120 metre tel çit, mevcut parkların bakımı, kameriyeler monte edildi, toplam Çomaklı'ya 960 bin TL yatırım yaptık" dedi.

Çomaklı Mahallesi'nden encümende 412 bin TL'lik arsa satışı yaptıklarını aktaran Başkan İşlek, "Yeşilyayla'da 726 bin 500 TL'lik yer satmışız, 1 milyon 120 bin TL'lik yatırım yapmışız. Bozova'da 917 bin TL'lik arazi satmışız, 590 bin TL'lik yatırım yapmışız. Büyükköy'de 64 bin TL'lik yer satmışız, 305 bin TL'lik yatırım yapmışız. Beldelere toplam 6 beldeye 5 milyon 175 bin TL'lik yatırım yapmışız, 4 milyon 413 bin TL'lik arsa satmışız. 6 beldemiz bitti. 6 beldemizde 26 kilometrelik stabilize yol, 46 kilometre reglaj yol yapımı, 22 kilometre yeni yol açmışız. 6 bin 410 metrekare parke taşı döşemesi, 6 bin 708 metrekare pazar yerleri yapıldı, 2 halı saha, 20 bin üzerinde boya ve tamirat, 9 çocuk oyun parkı yaptık" diye konuştu.

Çomaklı Mahallesi'nde gerçekleşen duanın ardından kapalı pazar yeri kesilen kurban ile hizmete açıldı. Buradaki açılışın ardından Yelten Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İşlek, mahalleye yapılan yatırımlar ile ilgili bilgi verdi. Ardından pazar yeri ve halı sahanın açılışı dualar ile gerçekleştirildi. Başkan İşlek, Yelten Mahallesi'ndeki çocuklarla bir araya gelerek halı sahada top oynadı. Başkan İşlek daha sonra da gençlerle bir araya gelerek futbol oynadı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı