Korkuteli Korkuteli evinde yıkıldı

Korkuteli evinde yıkıldı

Paylaş
Korkuteli evinde yıkıldı

Korkuteli evinde yıkıldı

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör'de Korkuteli Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Kumluca Belediyespor'a 4-2 yenildi.

Antalya Süper Amatör'ün 24'üncü haftasında Korkuteli Belediyespor sahasında Kumluca Belediyespor'u konuk etti. Baran Arslan, Alparslan Karataş, Öner Gökçedoğan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Yavuz ve taraftarlar izledi.

Maça iyi başlayan Korkuteli Belediyespor, 30'uncu dakikada Metecan ile 1-0 öne geçti. Ataklarını arttıran Korkuteli 34'üncü dakikasında Sait Toptaş ile durumu 2-0 yaptı. Kumluca Belediyespor 42'nci dakikada Osman Kocabıyık ile durumu 2-1 yaptı ve ilk yarı Korkuteli Belediyespor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Kumluca Belediyespor 56'ncı dakikada Fırat Demir ile durumu eşitledi: 2-2. Ataklarını arttıran Kumluca Belediyespor 71'inci dakikada Osman Kocabıyık ile 3-2 öne geçti. Atak futbolunu sürdüren Kumluca Belediyespor 77'nci dakikada Güzel Sargın ile durumu 4-2 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Kumluca sahasından 4-2 galip ayrıldı. Korkuteli Belediyespor 34 puanda kalırken, Kumluca Belediyespor puanını 41'e yükseltti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı