Korkuteli Korkuteli'nde huzur toplantısı

Korkuteli'nde huzur toplantısı

Paylaş
Korkuteli'nde huzur toplantısı

Korkuteli'nde huzur toplantısı

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ İlçe Emniyet Müdürlüğü, mahalle muhtarları ile 'Huzur Toplantısı' düzenledi.

Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit başkanlığındaki toplantıya, Emniyet Müdürü Caner Çiçek, mahalle muhtarları ve emniyet personeli katıldı. Toplantıda, ilçe merkezinde yağışlarla olabilecek sel ve parklardaki yanmayan ışıklar masaya yatırıldı. Toplantıda mahalle muhtarlarına ilçe asayişi hakkında bilgi verilirken, emniyet olarak da bazı konularda muhtarlardan yardım beklendiği anlatıldı.

Emniyet Müdürü Caner Çiçek, alınan her türlü tedbire rağmen muhtemel hırsızlık, sahtecilik, ve yankesicilik olaylarına karşı vatandaşların daha duyarlı ve temkinli olmasını, şüpheli gördükleri kişilerin bildirilmesini istedi.

Huzur ve güvenin sağlanmasında emniyet kadar muhtarlarında önemli bir göreve sahip olduğunu söyleyen Caner Çiçek, “Polis ile vatandaş arasındaki en büyük köprü muhtarlardır. Muhtarın önemi halkın polise ya da polisin halka ulaşması açısından önemlidir. Muhtarlarımız bizimle ne kadar çok irtibata geçerse o kadar halkla iyi bir iletişimi yakalamış oluruz. Polisin halka ulaşması için muhtarların yeri ve önemi büyüktür. El birliği ile çalışıp ilçenin asayişini, huzurunu ve güvenliğini en iyi şekilde yerine getirmek hepimizin görevi" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı