Spor 'Korkuyorum'

'Korkuyorum'

Paylaş
'Korkuyorum'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve tecrübeli futbolcu Selçuk Şahin, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında yarın oynanacak Viktoria Plzen maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısına katıldılar

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın toplantısında ilk sözü alan Selçuk Şahin, "Bizim için, camia için, Türk futbolu için çok önemli bir maça çıkacağız" dedi.

Selçuk Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlk maçta avantajlı bir skor elde ettik ama turu geçmiş değiliz. Rakip ilk maçtan sonra zayıf gösterildi. Biz aynı ciddiyetle sahaya çıkacağız. Hiç kolay olmayacak. Bazıları kolay diye konuşuyor ama zor olacak. Seyircisiz maç olacak, seyircili olsa daha iyi olacaktı. Herkes yarınki maçın öneminin bilincinde yarın da Plzen'deki gibi mücadele edip, yarını turu geçen taraf oluruz"

Aykut Kocaman ise Nisan ayını görmek istediklerini ifade ederek; "Tur geçildi havası oluşturuldu. Konsantrasyon o kadar önemli ki, maçı düşünmek, maçı hissetmek, maçı yaşamak lazım. Bir an için motivasyonu kaybederseniz, rakip sizden bir adım öne geçerse kötü olabiliyor. Bir adım geride kalma şansımız yok. Aynı şey yarın için de geçerli. Çok komplike bir ekip olduğunu söylemiştik. Bütün camia olarak nisan ayını görmek istiyoruz" diye konuştu.

Çek basınından bir muhabirin, "Maçta yine bazı taraftar olaylarının yaşanmasından ve olaylar sonucunda turnuvadan men edilmekten korkmuyor musunuz?" sorusuna " Artık taraftar yüzünden ceza almayacağımızı ümit ediyorum. Kendi kendini imha etme konusunda, bizim milletimiz kadar az millet vardır.Taraftarın sahaya kurallara aykırı olarak müdahale edeceği konusunda biraz korkum olduğunu söylemeliyim" diyerek yanıt verdi.

Haberin Devamı