Serik Köse: Kavşakların yapılması önem arz ediyor

Köse: Kavşakların yapılması önem arz ediyor

Paylaş
Köse: Kavşakların yapılması önem arz ediyor

Köse: Kavşakların yapılması önem arz ediyor

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - AK Parti Antalya milletvekili Mustafa Köse, Serik'te incelemelerde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi. Milletveki Köse ve beraberindekiler, ziyaretler sırasında esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
Milletvekili Köse'ye ziyaretleri sırasında AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, Belediye Başkanı Enver Aputkan ve partililer eşlik etti. Köse, “Bugün Serik'te ziyaretlerde bulunuyoruz. Önce Akbaş Mahallesi'ne vefat eden mahalle başkanımızIn taziyesine gittik. Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sonrasında Serik'te belediye başkanımızla ziyaretlerde bulunuyoruz" dedi.
Belediyenin Serik'in her yerinde bir seferberlik başlattığını aktaran Köse, “Yollarımız ve asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmaları yerinde gördük. Serik'in her yerinde vatandaşlarımıza hizmet etmek için Kemal Çelik vekilimiz, belediye başkanımız, ilçe başkanımız çalışıyor. Bize düşen neyse elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Serik'i güzel günler bekliyor. Özellikle belediye başkanımızın çok yoğun bir çalışması var" diye konuştu.
Serik'e yapılması planlanan köprülü kavşaklara da değinen Mustafa Köse, “İlçenin çıkışlarında bulunan bu kavşakların yapılması önem arz ediyor. Resmi prosedürler yürüyor. Önemli olan iradenin ortaya konulması. O anlamda bu kavşakların yapılması yönünde hükümetimiz tarafından ortaya konuldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın bilgileri doğrultusunda inşallah en kısa zamanda yapılır" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı