Siyaset Köşk'ten ayrılan Başbakan, Bakan Çağlayan ile görüştü
Paylaş
Köşk'ten ayrılan Başbakan, Bakan Çağlayan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeni yıl dolayısıyla yasama, yürütme ve yargı organlarının başkanlarına Çankaya Köşkü'nde bir yemek verdi. Yemeğin ardından ise Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan 40 dakika görüştü. Daha sonra Köşk'ten ayrılan Başbakan oğlu gözaltında olan Bakan Zafer Çağlayan ile bir araya geldi

Öğle yemeğine, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Adalet Bakanı ve HSYK Başkanı Sadullah Ergin, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Serdar Özgüldür, Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Tuğgeneral Abdullah Arslan ve Askeri Yargıtay Başkan Vekili Hakim Albay Dr. Mehmet Ali Uzun katıldı.

Haberin Devamı

Yemeğin ardından Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Tayyip Erdoğan 40 dakika baş başa görüştü. Bu görüşmede yerel seçimler ve gündemdeki operasyonun ardından yapılması beklenen kabine revizyonunun da gündeme geldiği iddia edildi.

Gül ile yaptığı görüşmenin ardından Başbakanlık Resmi Konutu'na geçen Erdoğan, rüşvet operasyonu kapsamında oğlu gözaltına alınan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ı kabul etti.