Yaşam Kota dostu Snapchat!

Kota dostu Snapchat!

Paylaş
Kota dostu Snapchat!

Son dönemlerin popüler uygulamalarından Snapchat kota dostu haline getirildi.

Sosyal paylaşım ağları arasında kendisine farklı bir yer edinen uygulama, hem iOS hem de Android platformlar için güncellendi.

Haberin Devamı

Sosyal paylaşım ağları arasında kendisine farklı bir yer edinen Snapchat, hem iOS hem de Android platformlarında güncellendi. Fazla veri harcaması konusunda kimi zaman eleştirilen uygulama, bundan böyle kota dostu olacak. Güncellemeyi yaptıktan sonra gereksiz yüklemeleri kapatmak ve indirme işlemlerini durdurmak mümkün oluyor. Bahsi geçen güncelleme ile birlikte gelen Travel Mode, kullanıcıların veri tüketimini durdurmasını mümkün kılmakta.

Eğer bu modu aktifleştirirsek Snapchat, sadece dokunduğumuz görüntüleri indirecek. Yani tüm görseller yerine sadece istediğimiz snap’i indirerek gereksiz veri tüketiminin önüne geçmiş olacağız. App Store ve Google Play üzerindeki yerini alan güncelleme, aynı zamanda Sticker Picker özelliği ile gelmekte. Bu özellik sayesinde emojileri sadece yazıların içerisine değil istediğimiz tüm görüntülere de ekleyebiliriz. Sınırsız emojiler ile birlikte görüntülere farklı bir anlam katmak artık mümkün.

Haberin Devamı

İzlenme sayısını kontrol etmeyi eskiye oranla daha kolay hale getiren geliştirici ekip, güncelleme aracılığıyla fotoğraflarımızı kimin izlediğini hızlı ve kolay bir şekilde kontrol etmemize olanak tanıyor.

Windows 10 sıkıntı yaşatıyor!