Magazin 'Köyüne dön Ivana'

'Köyüne dön Ivana'

Paylaş
'Köyüne dön Ivana'

Ivana Sert'in Kartalkaya'da kayak yaparken yaptığı el işareti basına malzeme oldu. El işareti, "Zafer işareti iki parmakla olur. Bu işaretinse ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz" şeklinde yorumlandı

Ivana Sert'in konusunun geçmesinin sebebi, işaretin Sırp Milliyetçiliğinin ve Bosna Savaşı sırasında "paramiliter" grupların sembolü olmasıydı. Hatta bu işaret, eski Fenerbahçeli futbolcu Kezman’ın başını ağrıtmıştı. Ivana Sert'in de bu işareti yapmış olması tepki gördü.

Şarkıcı Elif Güvendik, konuyu "Ivana Sert'ten Türk ve Müslümanları katleden Sırpların zafer işareti. Haydi şimdi köyüne Ivana. Zafer işareti iki parmakla olur. Bu işaretinse ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz" şeklinde yorumladı.

Haberin Devamı

Güvendik, "Ivana Sert iyi kadındır" şeklindeki yorumlara da "Kötü kadın demedim. Nasıl bir kadın olduğu kendini ilgilendirir. Nereden geldiğine bakarsanız, işaretin anlamını çözersiniz" dedi...

"Savaş çıksa ne yapardınız, cepheye gider miydiniz?" sorularına da Güvendik "Asker kızıyım, gururla cepheye giderim" yanıtını verdi.