Kozan Kozan'da bıçaklı kavgaya 1 tutuklama

Kozan'da bıçaklı kavgaya 1 tutuklama

Paylaş
Kozan'da bıçaklı kavgaya 1 tutuklama

Kozan'da bıçaklı kavgaya 1 tutuklama

Ali GÖKDAL/KOZAN (Adana), (DHA)- ADANA'nın Kozan ilçesine bağlı Göller Yaylasında aralarında önceden husumet bulunan aileler arasında çıkan kavgada 2'si ağır 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili adliyeye çıkarılan Cengizhan K. kasten yaralama suçundan tutuklanırken babası Mehmet K. serbest kaldı.
Olay, Kozan ilçesine bağlı Göller Yaylası’nda 2 Temmuz günü meydana geldi. Aralarında husumet bulunan ve cuma namazı sonrası yolda karşılaşan Küçükcan ve Kılıç aileleri tartışmaya başladı. İddiaya göre, tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Arbedede Cengizhan Küçükcan (39), Mehmet Küçükcan (57) darbedilerek, Yusuf Kılıç (53), Ali Kılıç (55) ve Berat Kılıç (23) ise bıçaklanarak yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumları ağır olan Berat ve Ali Kılıç, daha sonra Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
1 KİŞİ TUTUKLANDI
İlçe Jandarma Komutanlığının soruşturması kapsamında gözaltına aldığı baba ve oğul olan Cengizhan K.(39) ve Mehmet K. (57) bugün Kozan adliyesine getirildi. Jandarma tarafından adliyeye getirilen şüphelilerin yaralı halleri dikkat çekerken olaya karışan Cengizhan K. kasten yaralama suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi. Gözaltında olan baba Mehmet K. ise adliyedeki ifadesinin ardından serbest kaldı. Olayda yaralanan Yusuf K. (53), Ali K. (55), Berat K. (23)’nın yaralandığı kavgada Berat K.’nın (23) yoğun bakımda tedavisi sürerken diğer yaralılar taburcu edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı