Eğitim - Kariyer KPSS A grubu ve öğretmenlik sınavı soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı mı? KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS A grubu ve öğretmenlik sınavı soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı mı? KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Paylaş
KPSS A grubu ve öğretmenlik sınavı soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı mı? KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS 2021 A grubu ve Öğretmenlik sınavı 1 Ağustos Pazar günü binlerce adayın katılımıyla gerçekleşti. Sınavın ardından adaylar, soru kitapçıklarını ve cevap anahtarlarını beklerken, tabii ki en çok merak edilen konu ise KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak oldu…

KPSS 2021 A grubu ve Öğretmenlik sınavına katılan adaylar, sınavın ardından performanslarını ölçmek ve alacakları puanları hesaplamak adına sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarını beklemeye başladı. Müjdeli haber ise, ÖSYM’den geldi. Öğlen saatlerinde yapılan bilgilendirmede, KPSS A grubu ve öğretmenlik sınavı soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının erişime açıldığını duyuruldu.

Haberin Devamı

KPSS A GRUBU VE ÖĞRETMENLİK SINAVI SORU KİTAPÇIKLARI VE CEVAP ANAHTARLARI İÇİN TIKLAYIN

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin heyecanlı bekleyiş devam ederken, ÖSYM’nin resmi sitesinde yer alan bilgilere göre, sınav sonuç tarihi de belli oldu.

Buna göre, KPSS 2021 A Grubu ve Öğretmenlik sınav sonuçları 16 Eylül 2021 tarihinde açıklanacak. Memur adayları sonuçlar ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile görüntüleyebilecek.

KPSS SINAV SONUÇLARI NEREDEN VE NASIL ÖĞRENİLİR?

KPSS 2021 sınav sonuçları ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenilebilecek. Diğer yandan sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. Bununla birlikte, sınav sonuç sayfasında sınava katılan adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacak.

Haberin Devamı