Gündem KPSS giriş yerleri belli oldu! Sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır?

KPSS giriş yerleri belli oldu! Sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır?

Paylaş
KPSS giriş yerleri belli oldu! Sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır?

KPSS Lisans 22 Temmuz 2018 tarihinde uygulanacak. Adaylar günlerdir sınav giriş yerlerinin belli olmasını beklerken ÖSYM saat 16.30'da duyuru yaparak sınav giriş belgesini erişime açtı. Aşağıdaki linke tıklayarak sınav giriş belgesine ulaşabilirsiniz.

KPSS Lisans Eğitim Bilimleri adaylarına müjdeli haber saat 16.30'da geldi. ÖSYM, sınav giriş belgesini adayların erişimine açarak "22 Temmuz 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018- KPSS Lisans Eğitim Bilimleri adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden saat 16.30’dan itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir." duyurusunda bulundu. Bir de dikkat notu paylaşan ÖSYM "2018-KPSS Lisans Eğitim Bilimleri Oturumu için saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır." dedi.

Haberin Devamı

KPSS Lisans giriş belgesini çıkarmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

KPSS LİSANS GİRİŞ BELGESİ

SINAVA GİRERKEN ADAYLARIN YANLARINDA BULUNDURMASI GEREKEN BELGELER!

- 2018 KPSS sınava giriş belgesi,

-Nüfus Cüzdanı veya Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaport,

- Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınavın başlama saatinden en az 1 saat önce hazır bulunmaları zorunludur.