Gündem KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? Sonuçlar ne zaman açıklanıyor?

KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? Sonuçlar ne zaman açıklanıyor?

Paylaş
KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? Sonuçlar ne zaman açıklanıyor?

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi 1. ve 2. oturumu gerçekleşti. Bugün 3. oturum gerçekleşecek. Geçen hafta yapılan sınavların soru ve cevapları açıklandı fakat Alan Bilgisi'nin soru ve cevapları açıklanmış değil. Bu nedenle adaylar "KPSS Alan Bilgisi soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?" diye soruyor.

Dün KPSS Alan Bilgisi kamu Yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi, endüstri ilişkileri ile hukuk, iktisat, maliye oturumları gerçekleşti. Bugünse Bugün ise Alan Bilgisi 2. gün işletme, muhasabe, istatistik testleri çözülecek. Sınavın sona ermesiyle birlikte tüm adaylar soru ve cevaplar ile sonuçlara odaklanacak. Peki, KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanır?

Haberin Devamı

KPSS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANIR?

KPSS Alan Bilgisi soru ve cevapları hakkında ÖSYM'den yapılan net bir açıklama yok. Genellikle soru ve cevaplar son oturumdan 2 gün sonra açıklanıyor.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM 2018-2019 takviminde KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarihi adaylarla paylaşmıştı. KPSS (GK-GY, EB, Alan Bilgisi ve ÖABT) sonuçları 29 Ağustos'ta açıklanacak.