Siyaset Kraliçe'yi, 15 santimetrelik topuk korkuttu
Paylaş
Kraliçe'yi, 15 santimetrelik topuk korkuttu

İngiltere ziyaretinde Hayrünnisa Gül'ün Buckingham Sarayı'nda giydiği 15 santimlik topuklu ayakkabı İngiliz medyasının ilgisini çekti.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, İngiltere'ye resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ü en üst düzey protokolle ağırladı. Ziyaretin en ilginç anlarından biri ise, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül'le Buckingham Sarayı'na geldiğinde yaşandı. Kraliçe 2. Elizabeth'in ilgisi aniden Bayan Gül'ün giydiği topuklu ayakkabıya kaydı. Hayrünnisa Gül ile selamlaştıktan sonra geriye doğru küçük bir adım atan Kraliçe'nin, Gül'ü baştan aşağıya süzerek, ayakkabılarına odaklanması objektiflerden kaçmadı.

KRALİÇE'Yİ ENDİŞELENDİRDİ

Haberin Devamı

İngiliz Daily Mail gazetesi, Kraliçe'nin, Hayrünnisa Gül'ün 15 santimetrelik topuğuna dikkat etmesini manşetine taşıdı. Gazete, Kraliçe'nin Bayan Gül'ün topuğunun halıya katılarak düşmesinden endişelendiğini yazdı. Ayrıca 15 santimlik topukla Buckingham Sarayı'nın merdivenlerinden inip çıkmasının zor olabileceğine dikkat çekti.

ALMANYA'YA DA YÜKSEK TOPUKLA GİTTİ

Gazete, Hayrünissa Gül'ün geçtiğimiz ekim ayında Almanya ziyaretinde de yüksek topuklu bir ayakkabı giydiğini yazdı. Gül'ün Almanya ziyaretinde 12.5 santim topuklu bir ayakkabı giydiği, İngiltere ziyaretinde topuğun yüksekliğinin 15 santime çıktığına dikkat çekti.

NTVMSNBC