Spor Krasic'e selefinden övgü

Krasic'e selefinden övgü

Paylaş
Krasic'e selefinden övgü

Eski Çek milli futbolcu Pavel Nedved, formasını uzun yıllar giydiği Juventus'ta yıldızı parlayan Sırp futbolcu Milos Krasiç'ten övgüyle söz etti

Serie A takımlarından Juventus’un 2001-2009 yılları arasında formasını giyen ve aktif futbol yaşantısının ardından Juventus’ta danışman sıfatıyla görev yapan Pavel Nedved, katıldığı bir radyo programında, uzun yıllar emek verdiği kulübüyle ilgili soruları yanıtladı.

Saçlarının renginden dolayı kendisinin halefi olarak gösterilen Sırp oyuncu Milos Krasiç hakkında ne düşündüğü sorulan Nedved, "Evet ben de sarışınım. Şimdi bir başka sarışın var: Krasiç. O çok farklı, ancak bu hoşuma gidiyor. Umuyorum ki, o da benim daha önce yaptığım gibi önemli başarılara imza atacaktır" yanıtını verdi.

2009 yılında Inter’in o dönemki çalıştırıcısı olan Portekizli Jose Mourinho’nun kendisini mavi-siyahlı kulübün formasını giymeye çağırdığının hatırlatılması üzerine Juventus efsane isimleri arasında yer alan Pavel Nedved, "Beni aradı ve bana Inter’e gelip gelemeyeceğimi sordu.

Tabii bu beni çok memnun etti. Çünkü o önemli biri. Sonuç olarak kendimi bir başka forma içinde görmek istemedim ve Juventus’ta kaldım" dedi.

Bu sezon teknik heyetten takıma kadar büyük bir yapılanmaya giden Juventus’u da değerlendiren Nedved, şu anda Juventus kulübünde danışman olarak görev yaptığını, genel direktör kadar yetkili olmasa da başkan Agnelli’ye yakın bir pozisyonda, ona tavsiyeler verdiğini söyledi.

Genel direktör Giuseppe Marotta, Sportif direktör Fabio Paratici ve teknik direktör Luigi Del Neri’nin transferleri gerçekleştirdiğini anımsatan eski Çek futbolcu, bu üçlünün çok başarılı bir grup olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı