Kartal Kreşli öğrenciler, sokak hayvanlarına mama dağıttı

Kreşli öğrenciler, sokak hayvanlarına mama dağıttı

Paylaş
Kreşli öğrenciler, sokak hayvanlarına mama dağıttı

Kreşli öğrenciler, sokak hayvanlarına mama dağıttı

İSTANBUL, (DHA) - Kartal Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezlerinde eğitim gören öğrenciler, yeni eğitim öğretim yılının ilk günlerinde, sokak hayvanlarıyla buluştu. Minik öğrenciler, bir yandan sevimli hayvanlarla vakit geçirip onları severken diğer yandan kendilerine hediye edilen mamalarla sokak hayvanlarını besledi.

Kartal Belediyesi’nin Kreş Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü, kreşli çocukların sokak hayvanlarına karşı duyarlılıklarının geliştirilmesi ve hayvan sevgisinin küçük yaştan itibaren aşılanmasına yönelik olarak yeni eğitim öğretim yılının ilk günlerinde sokak hayvanlarına mama dağıtımı etkinliği düzenledi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün hediye ettiği mamaları, aileleriyle sokak köşelerinde, parklarda ve sokak hayvanlarının odaklaştığı sahil kenarlarında sevimli dostlara dağıtan minik öğrenciler, kedilerin başını okşayıp onları severek keyifli de bir vakit geçirdi.

Sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını, nasıl davranılması gerektiğini onları yakından tanıyarak öğrenen kreşli minikler, hayvanları çok sevdiklerini bu yüzden mama dağıtımı etkinliğinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Haberin Devamı