Kayseri KTO'da 'Kuşaklararası şirket yönetimi ile kurumsal gelecek projesi' eğitimi

KTO'da 'Kuşaklararası şirket yönetimi ile kurumsal gelecek projesi' eğitimi

Paylaş
KTO'da 'Kuşaklararası şirket yönetimi ile kurumsal gelecek projesi' eğitimi

KTO'da 'Kuşaklararası şirket yönetimi ile kurumsal gelecek projesi' eğitimi

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Ticaret Odası (KTO) tarafından hazırlanan ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (ORAN) finanse ettiği ‘Kuşaklararası Şirket Yönetimi ile Kurumsal Gelecek Projesi’ eğitimleri başladı.
KTO Eğitim Salonu’nda düzenlenen programa Başkan Ömer Gülsoy ile Boğaziçi Üniversitesi Hayat Boyu Eğitim Merkezi öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Bülent Himmetoğlu katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan KTO Başkanı Ömer Gülsoy, kurumsallaşmanın öneminden bahsederek, “Kurumsallaşmanın şart olduğu ve yaşaması için de üstünde durmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Her platformda kurumsallaşmayı dile getireceğiz. Faydalarını mutlaka göreceksiniz. Rabbim şirketlerimizin yaşamasını nasip eylesin. Şirketleri bellim noktalara getirmek için çalışan 2 kardeş şirketlerini belli noktaya getiriyor, ama maalesef sonradan ayrılmalar oluyor. Bu da küçülmeye neden oluyor. Küçülme sonrası şirketlerden biri yaşıyor diğeri yok olup gidiyor. Yokluğu paylaşıyoruz. Varlığı maalesef paylaşmıyoruz. Tam kurumsallaşmamız gerekiyor. Tam kurumsallaşma gerçekleştiği zaman şirketlerimizin daha çok ayakta kalacağına inanıyorum. İnşallah verimli bir eğitim olur" ifadelerine yer verdi.
Başkan Gülsoy’un konuşmasının ardından Boğaziçi Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Bülent Himmetoğlu’nun ‘Kurumsallaşma’ üzerine eğitimine geçildi.
Eğitimim 16 gün boyunca alanında uzman hocaların katılımıyla devam edeceği ve toplam 80 saat süreceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı