Dünya Kucağında bebeğiyle kendini havaya uçurdu!

Kucağında bebeğiyle kendini havaya uçurdu!

Paylaş
Kucağında bebeğiyle kendini havaya uçurdu!

Terör örgütü DEAŞ canlı bomba olarak artık kadınları kullanıyor. Irak'ın Musul kentinden son gelen görüntüler inanılır gibi değil. Kucağında bebeğiyle yürüyen bir kadın elinde iki adet çanta taşıyor. Ancak kimse şüphelenmiyor. Kadın bir süre sonra çantalardaki patlayıcıları infilak ettiriyor

Irak'ın Musul kentinde terör örgütü DEAŞ bu kez bir bebekli bir kadını canlı bomba olarak kullandı.

Sivillerin yoğun olarak bulunduğu kalabalık bir alanda kucağında bebeğiyle yürüyen kadından kimse şüphe etmedi. Oysa ki elinde birbirine benzayen iki adet kadın çantası taşıyordu. Dışarıdan bakıldığında canlı bomba değil de, DEAŞ'tan kaçmaya çalışan bir sivil gibi görünen kadın, Irak askerlerinin önünden geçer geçmez kendini havaya uçurdu.



Olaydan hemen önce bölgedeki yerel el-Mawsleya televizyon kanalının kameramanı kadının bebeği ve patlayıcı dolu çantalarla birlikte yürüdüğü anı görüntülemişti. Fotoğrafta kadının Irak askerlerinin önünden geçtiği, askerlerin de kadına baktığı görülüyor. Birkaç saniye sonra ise patlama gerçekleşiyor.

Olayda iki Irak askeri gücü ve kadın canlı bomba ile bebeği hayatını kaybetti. İntihar eyleminde sivil bir kayıp yaşanmadı.


Haberin Devamı