Türkiye (Son Dakika) 'Küfürlü konuşmayın' uyarısına 5 bıçak darbesi

'Küfürlü konuşmayın' uyarısına 5 bıçak darbesi

Paylaş
'Küfürlü konuşmayın' uyarısına 5 bıçak darbesi

Lisesi öğrencisi Gökhan Çelik, kız arkadaşıyla parkta otururken yanlarına gelip küfürlü konuştukları için uyardığı 2 öğrenci tarafından bıçaklandı

Eskişehir'de 17 yaşındaki meslek lisesi öğrencisi Gökhan Çelik, kız arkadaşıyla parkta otururken yanlarına gelip küfürlü konuştukları için uyardığı 2 öğrenci tarafından bıçaklandı. 5 yerinden bıçakla yaralanan Gökhan Çelik hastaneye kaldırılırken, polis zanlı öğrenciler U.Ö. ve H.Ö.’yü yakaladı.

Olay, saat 13.30 sıralarında Emek Mahallesi Yanartaş Sokak’ta meydana geldi. Eskişehir Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Gökhan Çelik parkta kız arkadaşlarıyla otururken yanlarına U.Ö. ve H.E. geldi.

İddiaya göre Gökhan Çelik, Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi H.E. ile Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi U.Ö.’yü kız arkadaşlarının yanında küfürlü konuşmamaları konusunda uyardı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce U.Ö. yanında taşıdığı bıçakla Göçhan Çelik’i 5 yerinden yaralayıp arkadaşı H.E. ile birlikte kaçtı.

Yaralanan Gökhan Çelik ambulansla götürüldüğü Devlet Hastanesi acil servisinde gerekli müdahalesi yapıldıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Çelik’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polisler, olay yerinden kaçan U.Ö. ve H.Ö.’yü kısa sürede yakaladı. 2 şüpheli öğrenci. Çocuk Şubesi ekiplerine teslim edildi, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Eyüp Kelebek, DHA