Dünya Kulak ağrısıyla doktora gitti, şoke oldu! 22 yıldır kulağının içindeymiş!

Kulak ağrısıyla doktora gitti, şoke oldu! 22 yıldır kulağının içindeymiş!

Paylaş
Kulak ağrısıyla doktora gitti, şoke oldu! 22 yıldır kulağının içindeymiş!

Son dakika haberi...Kulak ağrısı şikayetiyle doktora giden genç kadın, kulağının içinde olanı duyunca hayatının şokunu yaşadı.

TikTok kullanıcısı olan Jordan "Soğuk algınlığı için doktora gittiğinizde kulaklarınızı tıkayan şeyin ne olduğunu öğrendiğinizde sizi bir sürpriz karşılar'' diyor. Paylaştığı videoda şoke eden haberi takipçileriyle paylaşan genç kadın, kulağından çıkan tüpü de paylaştı.

Haberin Devamı

4 YAŞINDAYKEN KULAĞINA TÜP TAKILMIŞ

Daily Star'da yer alan habere göre olay kadının duyma kaybı ve ağrı yaşaması sebebiyle doktora gitmesiyle başlıyor. Sonrasında ise oldukça ilginçleşen hikaye 22 yıl öncesine kadar gidiyor. 4 yaşındayken duyma kaybı yaşadığı için kulağına takılan tüp, yıllar içinde unutulmuş ve 26 yaşındaki kadının duyma kaybı yaşamasına neden olmuş.

DOĞAL OLARAK DÜŞMESİ GEREKİYORDU

Doktorların uzun yıllardır orada duran tüpü çıkartması oldukça ilginç zira, çok daha erken bu tüplerin kulağın içinden doğal olarak düşmesi gerekiyordu. Genç kadın bu düşmenin hiçbir zaman gerçekleşmediğini ve zamanla da orada bir şeyler olduğunu unuttuğunu söylüyor.

Jordan, Haziran ayında bu korkunç hikayeyi paylaştı ve o zamandan beri 750 binden fazla kez izlendi ve insanlar artık kendilerinin de böyle bir tecrübe yaşayabileceğinden korkuyor. Bir kişi, "Aman Tanrım, umarım benimki orada değildir! Küçükken üç tüpüm vardı" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

"DOSTUM ŞAKA DEĞİL AYNISI BANA DA OLDU"

Başka bir takipçi ise "Benimkinin düştüğü söylendi, şimdi çok endişeliyim" dedi. Bir başkası ise: "Dostum şaka değil aynısı bana da oldu. Kulak kamerasıyla TikTok trendi sayesinde öğrendim ve görebildim ve 18 yaşımdayken tüp taktırdım." diyor.