Gündem Kulaklarıyla ayaklarını kestikleri kedi ölüsünü parka attılar

Kulaklarıyla ayaklarını kestikleri kedi ölüsünü parka attılar

Paylaş
Kulaklarıyla ayaklarını kestikleri kedi ölüsünü parka attılar

Hayvan katliamlarıyla ilgili Adalet Bakanı Gül'ün müjde verdiği gün bile vicdansızlar durmadı. Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, kulakları ile ayaklarını keserek canını aldıkları kediyi parka bıraktı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sahipli sahipsiz hayvan ayrımının kaldırılacağını belirterek, ''Hayvanlara eziyet gösterenlere hapis cezası gelecek'' diye konuştu. Bu müjdenin verildiği gün bile alçaklar hız kesmedi!

Haberin Devamı

Olay, bu sabah, ilçeye bağlı Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle sakini Tuncay Vurgun, işe giderken, parkta kedi ölüsü gördü.

KULAKLARI VE AYAKLARI KESİLMİŞ

Hayvanın kulakları ile ayaklarının kesilip, çevreye atıldığını fark eden Vurgun, belediye görevlilerine haber verdi. İhbarla gelen belediye görevlileri, kediyi ve hayvana ait parçaları parktan alarak götürdü.

Kediyi işkence yaparak telef edenlerin yakalanıp, cezalandırılmasını isteyen Tuncay Vurgun, "Sabah işe gitmek için evden çıktım. Evimin karşısında bulunan parkta ölmüş kedi buldum. Kedinin kesilen ayakları ve kulakları da etraftaydı" dedi.

Kediyi işkence yaparak öldüren kişi ya da kişilerin belirlenip, yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberin Devamı