Yaşam Kullanıcıların ne kadarı iOS 9'a geçti?

Kullanıcıların ne kadarı iOS 9'a geçti?

Paylaş
Kullanıcıların ne kadarı iOS 9'a geçti?

Merakla beklenen yeni iOS sürümü iOS 9 yayınlanalı henüz henüz 36 saat geçmişken kullanıcıların ne kadar iOS 9’a geçti? iOS 9 beğenildi mi? Bu soruların cevabı mixpanel isimli analiz şirketinin yayınladığı raporda

Aşağıdaki ekran görüntüsünde iOS 9, iOS 8 ve daha eski iOS sürümlerinin anlık kullanım durumunu görebilirsiniz. An itibariyle yeni iOS 9 sürümü yayınlanalı henüz 2 gün olmadı. Kullanıcıların ise neredeyse %20’sinin iOS 9’a geçtiği görülüyor. iOS 9 güncellemesi yayınlanmadan hemen önce iOS 8 kullanımı Apple cihazları arasında %92 seviyelerindeydi. Ancak bu oran şu sıralar %70’lere gerilemiş durumda.

Haberin Devamı

iOS 9 sürümü iPhone 4s’ten ve iPad mini’den itibaren tüm mobil Apple ürünlerine dağıtıldı. Onlarca yeni özelliğe sahip olan iOS 9, kullanıcılar tarafından pek ilgi görmemişe benziyor. Kullanıcılar iPhone 4 ve iPhone 4s modellerine gelen güncellemelerde gündeme oturan sorunlardan hala korkuyor olabilir.

Bu raporlar 7 milyondan fazla iOS işletim sistemi kullanan cihazdan alınan verilere göre saatlik olarak oluşturuluyor. Dolayısıyla güncel durumu takip etmek için buradaki bağlantıya ihtiyaç duyabilirsiniz.

iOS 9 güncellemesi telefonunuzu yavaşlattı mı?