Bakan Mehmet Nuri Ersoy ile Acun Ilıcalı bir araya geldi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı’yı Kültür ve Turizm Bakanlığında ağırladı. Görüşmede Türkiye’nin kültür, sanat ve turizm değerlerinin daha geniş kitlelerle buluşturulmasına yönelik yeni fikirler değerlendirildi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı ile bir araya geldi.
Kültür ve Turizm Bakanlığında gerçekleştirilen görüşmeye Kültür ve Turizm Bakanı Başdanışmanı Tayfun Topal da eşlik etti. Görüşmede, Türkiye’nin kültür, sanat ve turizm alanındaki tanıtım gücünün artırılmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
Görüşmede, Türkiye’nin zengin kültürel birikimi ve turizm değerlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılmasında medya ile içerik üretiminin üstlenebileceği rol değerlendirildi. Bakan Ersoy ve Ilıcalı, tanıtım çalışmalarına katkı sağlayabilecek yeni fikirler üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Bakan Ersoy, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Değerli televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı’yı Kültür ve Turizm Bakanlığımızda ağırladık. Görüşmemizde ülkemizin kültür, sanat ve turizm alanındaki tanıtım gücünü artırmaya yönelik değerlendirmelerde bulunduk; medya ve içerik üretiminin bu süreçte üstlenebileceği rolü ele aldık. Türkiye’nin zengin kültürel birikimini ve eşsiz turizm değerlerini geniş kitlelerle buluşturacak yeni fikirler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyareti ve kıymetli değerlendirmeleri için Sayın Ilıcalı’ya teşekkür ediyorum.”
CSO 200. yılında dünyanın seçkin sahnelerinde! Bakan Ersoy: Türkiye’nin zengin sanat birikimi dünyayla buluşacak
Michelin yıldızlı şeflerden Çanakkale lezzet önerileri! Peynir helvasından deniz ürünlerine uzanan seçki
Kayseri'de Türkiye Kültür Yolu heyecanı başladı
Antalya turizminde büyük dönüşüm: 19,2 milyar liralık yatırım! Konaklama tesisi sayısı 2 bin 709’a ulaştı
Kruvaziyerde yolcu trafiği 12 ay devam edecek! Kış sezonunda 51 sefer, 150 bin yolcu hedefi




