Google News

Buz Devri'nin akıllara kazınan sincabı Scrat bu kez meşe palamudu yedi

Efsane animasyon serisi Buz Devri'nin akıllara kazınan sincabı Scrat, asırlar boyunca peşinde koştuğu meşe palamudunu en sonunda yemeyi başardı.
15 Nisan 2022 , Cuma 09:15

Maddi çöküş yaşayan şirketlerden birisi de dünyaca bilinen ve yüz milyonlara ulaşan 'Buz Devri' film serisinin yaratıcısı Blue Sky için Disney, kapatma kararı almıştı. Stüdyo kapanışını bir veda videosu ile duyurarak hayranlarını hem güldürdü hem üzdü.

 

İlk olarak 2002 yılında hayatımıza giren ve kısa süre içerisinde milyonlarca kişiye ulaşan Buz Devri serisinde yaklaşık 20 yıl geride kaldı. Animasyonda Scrat isimli sincap bir meşe palamuduna ulaşmak için buzları yarıp, doğal afetlere neden oluyordu. Macera boyunca meşe palamuduna ulaşamayan Scrat için mutlu bir son hazırlandı.

 

Bütün introlarda palamudu yemek için buz kırılmasına neden olan, mamutlar tarafından çiğnenen Scrat, bir türlü amacına ulaşamıyordu. Stüdyonun veda videosunda ise Scrat'ın tedirgin bir şekilde palamuda yaklaştığı, etrafı kolaçan ettiği, sonra da palamudu yiyip kamera açısından hızla kaçtığı görüldü.

DEVAMINI GÖSTER