Kültür - Sanat Röyksopp albümünün nefes kesen 5. parçası yayınlandı: Breathe (Feat. Astrid S)
Paylaş
Röyksopp albümünün nefes kesen 5. parçası yayınlandı: Breathe (Feat. Astrid S)

Röyksopp albümünün nefes kesen 5. parçası yayınlandı: Breathe, PIAS etiketi ve Türkiye’de GRGDN temsilciliğiyle 23 Mart 2022’de tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Röyksopp 29 Nisan çıkış tarihli Profound Mysteries’in 5. durağında Norveçli şarkıcı-söz yazarı Astrid S ile güçlerini birleştiriyor. Astrid S’in buz gibi ve havalı vokallerini içeren coşkulu beatlere sahip Breathe’e, Kanye West ve 2 Chainz gibi isimlerle çalışmış ödüllü İsveçli film yapımcısı Andreas Nilsson “I Hate My Shelf” kısa filmiyle katkıda bulundu.

Haberin Devamı

Röyksopp 2014'te son albümleri olan The Inevitable End’ i yayınlamıştı. Birlikte müzik yapmaya devam etme sözü veren Svein Berge ve Torbjørn Brundtland, yeni albüm için “geleneksel albüm formatına veda” olduğunu açıkladılar. O zamandan beri, Norveçli elektronik ikili, Franz Kafka'ya atıf yapan bir komedi tiyatrosunun müziklerini yaparak, Rick Rubin'in Star Wars Headspace derlemesine katkıda bulundu ve Lost Tapes yeniden basım serisi için arşivlerine dalarak meşgul olmaya devam etti.

Röyksopp tarafından bir dizi görsel ve işitsel işbirlikçiyle beraber oluşturulan Profound Mysteries, genişletilmiş bir yaratıcı evren ve olağanüstü kavramsal proje. 1 Ocak 2022’de (Nothing But) Ashes ile albümün ilk parçası yayınlandı ve hayranlar “R” tuşuna basmaya teşvik edildi. Profound Mysteries 29 Nisan’da yayınlanacak.

Haberin Devamı

Profound Mysteries şarkı listesi:

01. (Nothing But) Ashes...

02. The Ladder

03. Impossible

04. This Time, This Place…

05. How The Flowers Grow

06. If You Want Me

07. There, Beyond The Trees

08. Breathe

09. The Mourning Sun

10. Press «R»