Dünya Kumarbaz Robin Hood

Kumarbaz Robin Hood

Paylaş
Kumarbaz Robin Hood

Kumarhanelerden kazandığı paraları kendi kurduğu internet sitesine başvuran fakir ve çaresiz kişilere dağıtan gizemli kumarbaz, Amerika'da 'Halk Kahramanı' oldu

LÜKS İÇİNDE AĞIRLIYOR

Amerika’nın kumarhane cenneti Las Vegas’ta yaşayan bir adam, ‘Robin Hood 702’ adlı bir internet sitesi işletiyor. Sitenin adındaki ‘702’ Las Vegas’ın posta kodu.

Paraya ihtiyacı olanlar, borçlarının miktarını ve hikayelerini bu siteye gönderiyor. ‘Robin Hood’ önce bu kişilerden birini seçiyor. Sonra onu evinden limuzinle aldırıp birinci sınıf mevkide yapılan uçak yolculuğuyla Las Vegas’a getirterek lüks bir otel odasına yerleştiriyor. Ardından da bu kişiyle kumarhaneye gidiyor.

KÜÇÜK KIZI KURTARDI

‘21’ masasına oturan Robin Hood kendi parasıyla kumar oynamaya başlıyor. Seçtiği kişinin ihtiyacı kadar parayı kazandığında masadan kalkıyor. Parayı o kişiye veriyor. Bazen kendi parasından yüzbinlerce doları kaybettikten sonra şansını ertesi gün denemek için masadan kalktığı da oluyor.

Sitesine günde ortalama 300 başvuru yapılıyor. En son 3 yaşındaki kızları Megan’a beyin tümörü teşhisi konulan ve ameliyata parası yetmeyen Kurt- Megan Kegler çifti için 53 bin TL kazanan Robin Hood, ülkesinde ‘Halk Kahramanı’ ilan edildi.

2

Haberin Devamı