Kumluca Kumluca MYO'nun özel misafirleri

Kumluca MYO'nun özel misafirleri

Paylaş
Kumluca MYO'nun özel misafirleri

Kumluca MYO'nun özel misafirleri

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu (MYO) İşletme Yönetimi programı öğrencileri, Öğr. Gör. Özer Coşman öncülüğünde, Kumluca Kasapçayırı Ortaokulu'nda eğitim gören engelli öğrenciler için farkındalık etkinliği düzenledi.

Etkinlik programı kapsamında engelli kardeşlerini Kumluca MYO bünyesinde ağırlayan İşletme Yönetimi programı öğrencileri, özel misafirleri için eğlence dolu bir program düzenledi. Öğrenciler, toplu doğum günü kutlaması, renkli boyalarla yapılan el baskıları gibi çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.

İşletme Yönetimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özer Coşman, “Birbirini seven insanlar için engeller tatlı bir tebessümden ibarettir sözünden hareketle, öğrencilerimin istek ve gayretleriyle bu tebessümü daha da büyüttüğümüzü düşünüyorum" dedi.

Kahkaha seslerinin eksik olmadığı etkinlik programı İşletme Yönetimi öğrencilerinin engelli kardeşlerine hediyelerini vermeleri ile sona erdi. Kumluca Kasapçayırı Ortaokulu Müdür Yardımcısı Nurten Akdoğan, yaşanılan güzel gün için tüm öğrencileri adına teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı