Kumluca Kumluca Sanayi kavşağına yeni köprü yapılacak

Kumluca Sanayi kavşağına yeni köprü yapılacak

Paylaş
Kumluca Sanayi kavşağına yeni köprü yapılacak

Kumluca Sanayi kavşağına yeni köprü yapılacak

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Sanayi Sitesi ile Ahmet Ali Ağa Bulvarı arasında bulunan Gâvur Çayı üzerine DSİ tarafından bağlantı köprüsü yapılacak.
Kumluca Sanayi Sitesine gelen araçların Ahmet Ali Ağa Bulvarına daha kolay ulaşımını sağlamak amacıyla DSİ tarafından ek köprü yapılacak. Yeni köprünü ihalesi yapıldı. Eylül ayında yer teslimi ile beraber yapım çalışmalarına start verilecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, “Öncelikle ülkemiz büyük doğal afetlerle karşı karşıya geldi. Bu afetlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Devletimiz güçlü ve büyük bir devlettir. Yaralar en kısa sürede sarılacak, mağduriyetler giderilecektir. Bununla birlikte hükümetimizin hizmetleri de hız kesmeden devam etmektedir" dedi.
AK Parti Kumluca Kadın Kolları Başkanı Medine Çetin ve AK Parti Kumluca Gençlik Kolları Başkanı Celil Tuncer ile birlikte basın açıklaması yapan Başkan Uysal, “Batı Antalya'mızın en büyük sanayi sitesi durumundaki Kumluca Sanayi Sitemizin girişindeki köprü sorununu çözmenin mutluluğu içindeyiz. Kumluca Belediyesi tarafından yol çalışması yapılmış ancak yolun ucu direk dereye çıkıyor. Fakat köprü yok. Bu da sık sık kazalara sebep oluyor. Sanayi esnafımızın ve halkımızın bu konuda büyük mağduriyeti var. Köprünün yapım yükümlülüğü Kumluca Belediyesine ait olmasına ve Kumluca Belediye Başkanı tarafından defalarca söz vermesine rağmen bir türlü yapılmamıştır. Kumluca halkımızın ve sanayi esnafımızın yoğun talepleri doğrultusunda vekillerimizin ve il başkanımızın çabasıyla ödeneği çıkarılmıştır. Yaklaşık 1 milyon TL maliyetli ihale yapılmıştır. DSİ tarafından Eylül ayı içerisinde yer teslimi yapılacaktır. Kumluca halkımıza ve sanayi esnafımıza hayırlı olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı