Kumluca Kumluca'daki plastik dubalar kaldırıldı

Kumluca'daki plastik dubalar kaldırıldı

Paylaş
Kumluca'daki plastik dubalar kaldırıldı

Kumluca'daki plastik dubalar kaldırıldı

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediyesi'nin kent merkezindeki araç trafiğini düzenlemek amacıyla koyduğu plastik dubalar söküldü. Çalışmalara Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da katıldı.

Kumluca Belediyesi'nin 3 yıl önce Kavaklıkuyu, Çarşıiçi ve Cumhuriyet caddelerinde araç trafiğini düzenlemek amacıyla koyduğu plastik dubalar Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırıldı. Çalışmalara Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da bizzat katıldı. Havalı tabancayla dubaların vidalarını elleriyle söken Başkan Köleoğlu, iş makinesiyle de demir bariyerlerin kaldırılmasına eşlik etti.

Başkan Mustafa Köleoğlu, "31 Mart seçim çalışmalarında Kavaklıkuyu, Çarşıiçi ve Cumhuriyet caddelerindeki vatandaşlarımız bu engel ve bariyerlerden şikayetçi olmuştu. 3 yıl önce trafiği düzenlemek amacıyla bu tür bir uygulama başlatılmış. Ancak bu uygulama yüzünden caddelere araçlar girememiş, alışverişlerde çok zayıflama yaşanmıştı. Bu engel ve bariyerler yüzünden yaralamalı ve maddi hasarlı kazalar meydana gelmişti. Kavaklıkuyu, Çarşıiçi ve Cumhuriyet caddelerinde esnaflık yapan vatandaşlarımız isyan ediyordu. Ben de söz vermiştim. Göreve geldiğimde ilk işlerimden birisi de bu engelleri ortadan kaldırmak olacak demiştim. Bugün bu sözü yerine getirme imkanı bulduk" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı