Kumluca Kumluca'nın sevilen siması kalbine yenildi

Kumluca'nın sevilen siması kalbine yenildi

Paylaş
Kumluca'nın sevilen siması kalbine yenildi

Kumluca'nın sevilen siması kalbine yenildi

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen acı biber yeme yarışmasında yaptığı şovlarla tanınan, ilçenin sevilen simalarından 'Pala' lakaplı Cemal Aydoğan (56) kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Kumluca'ya bağlı Kum Mahallesi'nde seracılık ile geçimini sağlayan Cemal Aydoğan, yaklaşık 10 yıldan beri; Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen acı biber yeme yarışmasının en renkli siması olarak tanınıyordu. Evli ve 3 çocuk babası olan Cemal Aydoğan, dün Kumluca Toptancı Hali'ne ürettiği sebzeleri götürdüğü esnada fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Cemal Aydoğan ambulans ile götürüldüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cemal Aydoğan'ın ölüm haberi ilçe halkı tarafından üzüntüyle karşılandı. Yaklaşık 10 yıldır acı biber yarışmasında birlikte şov yaptıkları Hüseyin Özdilek (56) de 'Pala' lakaplı Cemal Aydoğan'ı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadığını belirtirken, bir gün önce akşam birlikte sohbet edip çay içtiklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı