Alanya Kurban kesim işlemleri için randevu sistemi devrede

Kurban kesim işlemleri için randevu sistemi devrede

Paylaş
Kurban kesim işlemleri için randevu sistemi devrede

Kurban kesim işlemleri için randevu sistemi devrede

ALANYA, (DHA)- ALANYA Belediyesi'nin Kurban Bayramı'nda 4 ayrı noktada vereceği ücretsiz kurban kesim hizmeti için randevu sistemi uygulanacak. Bugün başlayan randevu işlemleri 18 Temmuz'a kadar devam edecek.

Alanya Belediyesi'nin Kurban Bayramı dolayısıyla doğuda Mahmutlar, batıda Payallar ve merkezde Eşgilik Düğün Salonu ile Gazipaşa dolmuş durağında vereceği ücretsiz kurban kesim hizmeti için hazırlıklar sürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Çapa, devam eden Covid-19 pandemisi tedbirleri gereğince, kurban kesim işlemlerinin randevu ile yapılacağını belirtti.

RANDEVULAR ONLINE VE ÇÖZÜM MASASI ARACILIĞIYLA ALINACAK

Ücretsiz kesim hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların 5-18 Temmuz 2021 tarihleri arasında Alanya Belediyesi internet sitesinden www.alanya.bel.tr ve Çözüm Masası (444 82 07) üzerinden randevu oluşturabileceği belirtildi.

COVID-19 TEDBİRLERİ UYGULANMAYA DEVAM EDECEK

Pandemi süreci nedeniyle halk sağlığının korunması açısından girişlerde ateş ölçümü, HES kodu sorgulaması yapılacağı ve sosyal mesafe kurallarına uyulması ile maske kullanımının zorunlu olacağı kaydedildi. Vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurban vecibelerini yerine getirmeleri hususunda gerekli önlemlerin ise Alanya Belediyesi tarafından alınacağı açıklandı. Hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların randevu gün ve saatinde kesim yerlerine gelmeleri gerektiği vurgulandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı