Magazin 'Kürk giyeceğime çıplak kalmayı tercih ederim'

'Kürk giyeceğime çıplak kalmayı tercih ederim'

Paylaş
'Kürk giyeceğime çıplak kalmayı tercih ederim'

PETA bu defa da Pink'in yer aldığı afişiyle New York Moda Haftası'na damgasını vurdu.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) yani Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler yıllardır kafese kapatılan, eziyet gören, elektrikle öldürülen, derisi ve kürkü için katledilen hayvanları korumak ve kurtarmak için çalışıyor.

Haberin Devamı

PETA bu defa da Pink’in yer aldığı afişiyle New York Moda Haftası’na damgasını vurdu.

Reklam tam da moda haftasının başlayacağı gün New York’un en işlek ikonik reklam bölgesinde 27 metrelik bir billboard olarak yer aldı. “Kürk giyeceğime çıplak kalmayı tercih ederim.” kampanyasının bir parçası olan bu afişte Pink çıplak olarak poz veriyor. Sloganın hemen altında ise “Kendi derinizin içinde rahat olun ve bırakın hayvanlar da kendi derileri içinde kalsınlar.” sözleri yer alıyor.

Pink konuyla ilgili şunları söylüyor: “Keşke hiçbir zaman kürk giymedim diyebilseydim. Ama maalesef bencil olduğum ve kürk giydiğim birkaç durum oldu. Artık gözüm açıldı ve kürkü tamamen boykot ediyorum. Herkesin moda uğruna bu hayvanların nasıl dehşet verici şeylere maruz kaldığını öğrenmeye zorlanmasını dilerim.” Pink aynı zamanda kürk giyenlerin g*tlerinin, sırtına giydikleri hayvan türü tarafından ısırılmasını umuyor.

Haberin Devamı

(Kaynak: nolm.us)