Spor Kurtarıcı Aksu!

Kurtarıcı Aksu!

Paylaş
Kurtarıcı Aksu!

Beşiktaş'ın son 6 yıldır kötü yönetildiğini söyleyen başkan adayı Murat Aksu, “Kulübü bu durumdan kurtarmak için yola çıktık” diye konuştu

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Murat Aksu, son 6 yıldır kulübün kötü yönetildiğini hissettiğini belirterek, kendinde vebal ve sorumluluk gördüğü için başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Aksu, Hatay Beşiktaşlılar Derneği tarafından Meclis Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, “Yanlış transferler, kontrolsüz harcamalar benim gibi tüm kongre üyelerinin tepkilerine neden oldu. Şu anda kulübün 250 milyon dolar borcu var. Göreve geldiğimizde öncelikle kulübün kurumsallaşmasını sağlamayı ve denk bütçeyle yönetmeyi hedefliyoruz. Amacımız, kulübün saygınlığını eski günlere kavuşturmaktır” ifadesini kullandı.

HEDEFİMİZ 100 BİN ÜYE

Üye sayısını Avrupa’daki kulüpler gibi artırmayı hedeflediklerini belirten Aksu, “Şu anda kulübün 22 bin üyesi var. Üyeliği Anadolu’ya yayıp giriş aidatını düşük tutarak üye sayısını 100 bine çıkaracağız. Beşiktaş sevgisini tüm Anadolu’ya yaymak istiyoruz. Futbol ve basketbol direktörlüğü kuracağız. Cimnastik, voleybol, güreş ve atletizmi İstanbul dışına yaymayı düşünüyoruz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı