Magazin Kurtlar Vadisi Filistin'den ilk kareler

Kurtlar Vadisi Filistin'den ilk kareler

Paylaş
Kurtlar Vadisi Filistin'den ilk kareler

Türkiye'nin merakla beklediği film 'Kurtlar Vadisi Filistin'in setinden ilk fotoğraflar yayımlanmaya başladı

Çekimlerine geçen hafta Tarsus'ta başlanan Türkiye’nin merakla beklediği film 'Kurtlar Vadisi Filistin'in setinden ilk fotoğraflar yayımlanmaya başladı. Film ekibi, Adana'daki Çukobirlik fabrikasını İsrail savaş üssüne çevirirken, Tarsus'un bir mahallesine ise küçük Filistin kurdular.

Zaman Gazetesi muhabirlerinden Bünyamin Köseli'nin özel haberine göre sıcak havalara rağmen fabrikada 400 kişilik bir ekip hummalı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bir yandan yeni sahneler çekiliyor, bir yandan da fabrikanın pamuk ambarlarına devasa dekorlar inşa ediliyor. Gerçeğinin kopyası helikopterler, tanklar ve askerî araçlar savaşın soğuk yüzünü yansıtıyor.

Kaynakçılar, keresteciler ve boyacılar fabrikayı İsrail'in savaş üssü haline getirmiş. Film ekibi, Tarsus'taki çekimlerin bir bölümünü tamamlamış. Bir hafta süren Tarsus çekimleri en çok esnafın yüzünü güldürmüş. Çünkü ilçe, Kurtlar Vadisi meraklılarıyla dolmuş taşmış. Çekimler 10 Eylül'e kadar Adana ve Tarsus'ta devam edecek.

İŞTE KADRO

Kurtlar Vadisi Filistin’in oyuncu kadrosunda Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erdal Beşikçioğlu, Nur Aysan, Mustafa Yaşar ve Erkan Sever alıyor.

Türkiye‘nin en pahalı filmi olacağı konuşulan "Kurtlar Vadisi: Filistin" 05 Kasım 2010’da Türkiye ve dünyada aynı anda vizyona girecek. Filmin yapımcılığını Pana Film adına Raci Şaşmaz, yönetmenliğini ise Zübeyr Şaşmaz üstleniyor.

Filmin konusu:

Gazze’ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin’e gitmiştir. Yapılacaklar bellidir: Bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutan ele geçirilmelidir. Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar’ı bazı sürprizler beklemektedir. Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezer’in kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkânları işleri zorlaştırmaktadır. Polat, Moşe’ye ulaşmaya çalışırken, Filistin’de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Moşe, köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polat’a yardım eden herkesi hapse atmaktadır. Ancak teknolojik imkânlar ve kural tanımazlık, Moşe’yi kurtarmaya yetmeyecektir.

2

Haberin Devamı