Siyaset Kurtulmuş'tan kaset açıklaması
Paylaş
Kurtulmuş'tan kaset açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, "Siyasetin böylesine çirkefleştirildiği bir ortamda, şahsıma yapılanın iğrenç bir iftira olduğuna inanan herkese teşekkür ediyorum" dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sosyal medyada kendisiyle ilgili olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin, "Siyasetin böylesine çirkefleştirildiği bir ortamda, şahsıma yapılanın iğrenç bir iftira olduğuna inanan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kurtulmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akşam saatlerinden bu yana sosyal medya üzerinden şahsına yapılan "iğrenç ve aşağılık isnadın" ne kadar büyük bir iftira olduğunun, görüntünün bir porno filmden alındığının ortaya çıkmasıyla anlaşıldığını bildirdi.

Numan Kurtulmuş, "Bu kadarı da gayretullaha dokunur diyerek süreci başından itibaren teenniyle izledim. Siyasetin böylesine çirkefleştirildiği bir ortamda, şahsıma yapılanın iğrenç bir iftira olduğuna inanan herkese teşekkür ediyorum. Ancak bu ağır suç, yapanların, yayanların ve ağzı sulanarak haber yapmaya çalışanların yanına kar kalmayacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı