Merkez Kurtuluş etkinlikleri musıki konseriyle tamamlandı

Kurtuluş etkinlikleri musıki konseriyle tamamlandı

Paylaş
Kurtuluş etkinlikleri musıki konseriyle tamamlandı

Kurtuluş etkinlikleri musıki konseriyle tamamlandı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediyesi tarafından kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıldönümü etkinlikleri, Kurtuluş Resepsiyonu ve musıki konseriyle tamamlandı.
Cebelibereket Kültür Merkezinde gerçekleşen resepsiyonda, ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Kadir Kara, davetliler ile sohbet ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ardından Osmaniye Musiki Derneği Belediye Korosu sahne aldı. Birbirinden güzel eserleriyle keyifli anlar yaşatan koro, izleyicilerden büyük alkış aldı. Konser sonunda Vali Ömer Faruk Coşkun, koro şefi Muzaffer Uslu’ya çiçek verdi ve Başkan Kadir Kara ve protokol üyeleri koro üyelerine karanfil hediye etti.
Resepsiyon ve musiki konserine Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve eşi Nihal Kara, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, Siyasi Parti il, ilçe ve kadın kolları başkanları ve temsilcileri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı