Magazin Kuruluş Osman 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Kuruluş Osman 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarında milyonlarca izleyici tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Kuruluş Osman'ın son bölümü dikkatleri üzerine çekti. Bölümün ardından izleyicilerin merakla beklediği Kuruluş Osman 4. bölümle ekranlarda. Nefesler tutuldu Kuruluş Osman 4. bölümden sonra yayınlanacak olan Kuruluş Osman 5. bölüm fragmanı haberimizde olacak. Kuruluş Osman 5. bölüm fragmanı için takipte kalın.

Kuruluş Osman 4. bölüm özeti

Haberin Devamı

Can yoldaşı Aybars'ın katilini bulmak ve Tekfur cinayetinin izini sürmek için için gizlice kaleye giren Osman'ın yolu ahilerin hazinesini almak için kaleye sızmış olan rahibe ve rahip kılığındaki Bala Hatun, Gonca ve Tursun Bey ile kesişmişti.

Dündar Bey'in kızı Aygül kaçırılıyor

İşledikleri cinayeti Osman'ın üstüne atmaya çalışan Sofia ve Kalanoz, karşı hamle ile kalede olduğuna emin oldukları Osman'ı ortaya çıkarmak için Dündar Bey'in kızı Aygül'ü kaçırtıp kaleye getirtmişlerdi.

Burçin'den aldıkları haberle harekete geçen Dündar Bey yanına Kayı beylerinden Bamsı ve Samsa'yı alarak kaleye gelmişti. Kale'ye gelen başka bir isim daha vardı; organize ettiği Tekfur suikastı başarısız olan Efendi Yannis'te artık kaledeydi.

Kuruluş Osman 4. bölüm 1. fragmanı... Kuruluş Osman 5. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Osman bey zindandan kurtuluyor

Her şeye rağmen kale askerlerinin içine sızan Osman, kaleye giren Bamsı Bey'e çarparak eline bir pusula tutuşturmuştu. Yapacaklarını zekice kurgulayan Osman, zindana atılmasına rağmen kurtulmuş ve Sofia'nın peşine taktığı avcı namlı Teokles'i esir almıştı.

Helen ile Sofia'nın koridordaki koşuşturmasını gören Kalanoz, cinayet ortağı olan Sofia'nın başka işler karıştırmasından şüphelenerek peşine düşmüştü.

Kuruluş Osman 4. bölüm 2. fragmanı

Kuruluş Osman 5. bölüm fragmanı için biraz bekleyeceğiz

Kalanoz'u bekleyen büyük sürpriz ne?

Teokles'i yakalayan Osman'ın önü ise Edebalı'ya bağlı Akça Derviş, Pehlivan ve Zülfikar Derviş tarafından kesilmişti. Bu üçlünün ardından çıkan Bala Hatun, Osman'ı, Edebalı'ya götürmüştü. Acaba Edebalı, Osman'a neler anlatacak? Kızı kaçırılan Dündar ve bu olayların sorumlusu olarak Osman'ı gören Zöhre ile Batur nasıl bir plan yapacaklar? Sofia ve Helen'in peşine düşen Kalanoz'u bekleyen büyük sürpriz ne?

Tüm soruların cevabı Kuruluş Osman 4. bölüm ile ATV ekranlarında...

Merakla beklenen Kuruluş Osman 5. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yerini alacak.